Thursday, March 18, 2010

Kék Tó

A Kanadai Magyar Televizió fennállása óta először jelentkezett egy hatrészes sorozattal, amelyik rólunk szól. Mondom én aki összetettem. Érdekes volt ez a 12 hét (minden második héten ment a Kék Tó) volt aki azzal telefonált, hogy mondja Pufikám, honnan ismer bennünket, ez a mi sztorink. Voltak akik a szereplők közül ismertek fel egyeseket, voltak akik bátor dolognak tartották, hogy bele mertünk vágni. De voltak akik ,,nem ezt várták.,, Hanem mit?
Az egyik kedves törzsnézőnk - aki a gyerekét is büszke magyarrá szeretné nevelni, elégedetlen volt. Ő olyan mesebeli figurákat várt akik minta magyarok, minta figurák és csak a jóban testesülnek meg. Érdekes volt a véleményük.
Pedig ebben a történetben nincs semmi kitalálva. Ez az ellesett pillnatok mozija. Hogy szebbnek, jobbnak szerettek volna egyesek bennünket látni még meg is értem, de a hitelesség fontosab volt ennél.
Valakinek felemlitém István királyt, dicsőségünket, államalapitó királyunkat. Koppány a megmondhatója mennyi vér folyt, mennyi áldozatot szedett amig Istvánból végül is Szent István lett. De mondhatnám Mátyás királyt is, aki szintén rendesen ,,rendett,, tett e honban. Volt e valami tiszta. Igen, talán az 1848-as forradalom. Talán az volt a legtisztább forradalom. Nem szedte áldozatait, valójában dicsőséget hozott Hazánkra.
Ami az első Világháború útán következett - benne a zsidóüldözéssel, - a magyar történelem egyik legsötétebb korszaka. Ezt tetőzte be a kommunizmus.
Azt gondolom nem kellene félni megmutatni igazi arcunkat. A Kék Tóban sok tipikus disszidens figura vonul fel. Sok életigazság hangzik el: az emigráció nem más mint apró kis hazugságaink összessége. Talán nem? Néha azt szoktam mondani, ha ennyi hős lett volna 56-ban otthon akkor az oroszok még mindig Záhonynál várnák a bebocsájtást.
,,Végig sirtam a mai adást. Kérem gratulálunk... Soha nem hittem, hoogy valaki ilyen közelről ismer... Köszönjük a munkájukat,,. Mi meg a támogatást.







13 comments:

  1. http://kuruc.info/r/20/62332/

    Germán mondák is őrzik a zsidó rituális gyilkosságok emlékét

    Tisztelt Kurucok!

    Tegnap a Westend egyik könyvesboltjában jártam, és felkeltette figyelmemet egy könyv, amelynek címe: Német (v. germán) mondák.
    Alapvetően mindig is érdekelt a germán kultúrkör, így hát kíváncsian belelapoztam a könyvbe.
    Meglepetésemre két rituális zsidó gyerekgyilkosságot is találtam a mondák között, ezeket kifényképeztem és mellékeltek ehhez az email-hez.

    Tanulságos elolvasni őket, főleg azért, mert mind a mai napig érvényben lévő szokások, hagyományok eredeznek belőlük - írja olvasónk.

    ReplyDelete
  2. Rátört a házában és megerőszakolta az idős, beteg asszonyt a segílyes

    Megerőszakolt, fajtalankodásra kényszerített egy idős, beteg asszonyt egy 57 éves férfi Batéban. Az elkövető hasonló bűncselekményért már 13 évet ült börtönben.

    A Kaposvári Városi Ügyészség szemérem elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az 57 éves férfivel szemben, aki 2009. szeptemberében azzal ment be egy batéi családi házba, hogy a sértettel szexuális kapcsolatot létesítsen. Mivel erre a nehezen mozgó, bottal járó, beteg sértett erre nem volt hajlandó, először veréssel fenyegette, majd valóban bántalmazta.

    A fenyegetés és a verés végül megtörte a sértett akaratát. A vádlott a nemi szervét az áldozat szájába tette, majd ezt követően a szerencsétlen asszony tiltakozása ellenére benyúlt a nő nemi szervébe. A bántalmazás következtében a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

    A vádlott egyébként jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztését tölti, de egy hasonló bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott 13 év fegyházbüntetéséből 2007-ben szabadult.

    ReplyDelete
  3. Nem érzik azt a Kedves Olvasó, hogy ez az ügy is kettős mércétől bűzlik, ill. hogy a bíróságok ítélkezésén, finoman szólva, nem látszik meg a pintéri „rendcsinálás” eredménye? Ugyanúgy felmentik a cigányokat, mint Orbánék hatalomra kerülése előtt, és ezzel is tovább uszítják őket bűnözésre. Pedig ők is beláthatnák, hogy – amint azt ITT is megírtuk – a rendcsinálásnak legolcsóbb és leggyorsabb módja a felháborító kettős mérce megszüntetése, és a cigányok legalább olyan szintű büntetése lenne, ahogy a fehéreket ítélik el. Nem, Pintér még ezt sem képes megérteni.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Hogy te milyen buta paraszt vagy Pufi.
    Meghal valaki es hazudsz arrol hogy o irt valamit a CH forumjan.

    ReplyDelete
  6. Polanski a pedofil zsido szabad..legalabb is Europaban.
    Remelem valaki levadassza az allatot...

    ReplyDelete
  7. Féltik a bankokat

    A Business Insider című gazdasági szaklap felsorolja azokat az országokat és bankokat, amelyekre a legnagyobb hatása lehet egy magyar pénzügyi válságnak. Ezek közé tartozik többek között az amerikai tulajdonú Budapest Bank, amelynek 3,4 milliárd dollárral tartozik a magyar állam, az osztrák Raiffeiesen Banknak 8,8 milliárddal, az Erste Banknak 10,7 milliárddal, osztrák bankoknak összesen 37 milliárddal, a német többségű MKB banknak 11,5 milliárddal, német bankoknak összesen 37 milliárddal, olasz bankoknak 25 milliárddal, belga bankoknak pedig 17 milliárddal.

    Itt most a zsidokrol van szo?????

    ReplyDelete
  8. Egy 69 éves vadkerti férfi az áldozat, a rendőrök keresik a gyilkost.

    Emberölés gyanúja miatt indított eljárást a Bács-Kiskun megyei rendőrség bűnügyi osztálya - tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonóra sajtószóvivőtől.

    A szűkszavú tájékoztatás egyelőre annyit tartalmaz, hogy hétfőn reggel soltvadkerti lakásán holtan találtak egy 69 éves férfit. A helyszínelés és adatgyűjtés folyamatban van.

    Részletek később.

    Eddig az MTI híre. a barikad.hu helyszíni tudósítójától és informátorunktól megtudtuk, amit már mindenki tud Soltvadkerten: a tettes valójában már megvan, a gyanúsított két fiatal cigány. Ismét várjuk az emberjogi és ballib vészhangokat, de valószínűleg arra várhatunk, ahogy eddig is...

    Elképedve állunk ezen eset előtt is, az elhunyt ismerőseinek és hozzátartozóinak pedig részvétünket fejezzük ki.

    July 19, 2010 7:15 AM

    ReplyDelete
  9. Nagyon értékelem a munkásságát,mert sok időt fektetett bele.Sajnos nem láttam az adást.Én Romániában élek. A blogban leirtakhoz keveset tudok hozzászolni.De mi erdélyi és partiumi magyarok is sokszor románnak vagyunk nevezve Magyarországon.Sajnos ugy néz ki,hogy a magyarországi magyarok az igazi magyarok.Általában mi levagyunk nézve 'Ezt a helyzetet még Orbán Viktor sem képes megoldani ' Elég baj lesz még Magyarországon ' De ők igy választottak. Az a jó,hogy van még nagyon rendes magyar Magyarországon ,akik magyarnak tekintenek minket.Minden elismerésem az övéké 'Blogját rendszeresen olvasni fogom.Jó egészséget kivánok Önnek és a családjának ' De az olvasóknak is '

    ReplyDelete
  10. Tisztelt Pufi!Magyarországon élek,magyar vagyok és erre méltán büszke is!Nem minden esetben tenném azért fel a kezem,mert az utóbbi időkben az Orbán féle elpolgárosodás útján,bizony vannak bökkenők.Lásd az Alkotmány Bíróság jogainak megtépázása,az új nyugdíj törvény bevezetése,az írott és a verbális sajtó megtiprása és még lehetne sorolni a nemzetközi kifogásokat,melyek ezt az utat övezik.A baj az,hogy néhány felelőtlen,pökhendi politikus az egész magyar nép nevében tesz olyan kijelentéseket,hoz olyan intézkedéseket,amelyek arcpirítóak.Időnként nem kis megpróbáltatás itthon sem az igaz emberek hozzáállása a régi magyar értékek megőrzéséhez,ha egyesek felelőtlen tettekkel csak a saját érdeküket védve tesznek meg olyan dolgokat,amik besározzák szép hazánk képét!
    A Romániában élő honfitársunknak pedig innen üzenem!Fel a fejjel,talán itt is kitisztul az emberek (a vélt magyarok) feje!Ha annak idején nem pár ember és náció döntötte volna el a határokat,akkor most nem itt tartanánk.Apai részről én is Erdélyből származom,az összes rokonom ott él,így teljesen átérzem a problémát.

    Kívánok Nektek jó egészséget,alkotó kedvet és egy olyan boldog új évet,amilyet már mindannyian megérdemelnénk.
    Egy ide született magyar,aki már 43 év után nyugdíjas lett,és akinek komoly megélhetési gondjai vannak!(sajnos ezzel nem vagyok egyedül)

    ReplyDelete
  11. Bocsánatot kérek,de a fiam gépén írtam a hozzászólást és az ő neve alatt ment el!
    Böjthe András vagyok!

    ReplyDelete
  12. Üdvözletem mindenkinek!Úgy látom,hogy a "kék tó"befagyott.

    ReplyDelete