Monday, March 2, 2009

MOCSKOS ZSIDÓK!

2008. április 03.
Gondolom meglepte Olvasóimat blogom cime: MOCSKOS ZSIDÓK! - pedig hazai hozzátartozóink, barátaink, szinte naponta szembesülnek, akár falra festett, akár hangosan kórusban üvöltő honfitársaiktól ezzel a nemes, szép magyar kifejezéssel.

Szeptemberben szembesitettem Lendvay Ildikót ezzel a szörnyűséggel, aki valami hosszú magyarázkodásba kezdett. Volt valamikor az út eleje - mondta s ott az út elején valami nagyon el lett rontva. Nevezetesen az, hogy pl a gyülöletbeszéd szankcionálása nem lett kitalálva, nem került olyan törvényes formába, hogy ma meg lehessen állitani. A törvény megváltoztatásához 2/3-os többség kell, ami ma a populista FIDESZ-szel pedig elképzelhetetlen. De azt azért nem felejthetjük el, - különösen annak fényében, hogy az SZDSZ állitólag a zsidók pártja - ami sok mindent jelenthet, de azt mindenképpen jelenti, hogy az SZDSZ amelynek nem egy tagja a Kádári rendőrség által több izben letartóztatott, megvert, akár üldözött tagja, mindent megtett azért, hogy ezek a törvények ma tág lehetőséget adnak Gárdának, skinheadeknek és szélsőjobboldali elemeknek, hogy büntetlenűl ,,Mocskos Zsidózzanak,,.Ma nehéz megmondani hogy hova vezet mindez.Itt voltak a zavargások és a 24 letartóztatott randalirozó, gyujtogató, zsidózó, már másnap szabad volt, a szabad magyar biróság döntése alapján.Még az V kerület FIDESZszes polgármestere Rogán Antal is a szigoritás mellett tört lándzsát és az Izraelbe látogató Orbán Viktor és csapata azonnal kihátrált a polgármester mögül. Álságos egy viselkedés ez! Magas ára lesz még enneka populista politikának. Remélem a mai ellenzék hamarosan hatalomba kerül. Ott aztán kimutatható lesz a fogunk fehérje! Ott majd be lehet bizonyitani európaiságát, igazmondó képességét és az asztalra kitehető ,,tiszta kezet,,. Talán nem ragad rá tokaji sár, vagy a völgyhidba beépitett kavics.Szomorú látványt nyújt ma az az ország aminek annyira örültünk 1990-ben. Az a megosztott ország, amelyikben egy álmodozó miniszterelnök álmodta újra azt a hazát amelyet korábban senki nem mert megreformálni, hamis igéretekkel a porba lehetett teperni. Meg lehet alázni, - takarodj Te szemét - táblákat lehet lengetni, és mindenki szép simán immár a jövő megélhetésének előkészitésén dolgozik minden politikai pártban, az elnök meg takarodjon...
Valóban Gyurcsány úr miért nem hagyja ott a hajót? Ez a sok tehetségtelen zavarosban halászó politikai konjuktura lovag had mutassa meg, hogy mit tud. Az SZDSZ is!

2 comments: